Na Walentynki przygotowaliśmy menu pełne afrodyzjaków
DLA NIEJ i DLA NIEGO.
MENU DLA NIEJ
- Przystawka: krewetki w panco z pieczonym ananasem, kolendrą, salsą mango-chili podawane na musztardowcu
- Zupa: krem porowo-szparagowy, opalany ziemniak, siano z pory
- Danie Główne: pieczony filet łososia na cytrynowym risotto, sałatka ziołowa
MENU DLA NIEGO
- Przystawka: tatar ze strusia, żółtko, grzyby shimey, gorczyca, szczypiorek
- Zupa: pikantny krem z Tahini z chrustem z suszonych warzyw
- Danie Główne: pierś z kurczaka kukurydzianego z musem szpinakowym, gratin z buraka, sos truflowy, soja edamame
DESER DLA DWOJGA
- Beza z kremem mascarpone z żelką z owoców leśnych, truskawki w czekoladzie, kawior z mango
Kieliszek prosecco i woda w cenie