Pod hasłem „Świętuj z tradycją, smakuj z klasą”, pragniemy przedstawić połączenie tradycyjnych smaków polskiej kuchni z nutą nowoczesności i elegancji.
Gęsie Menu – wkładka okolicznościowa dostępna od 11 listopada:
Przystawka – początek z pikanterią 69,00zł
Krokiet z gęsiną. Delikatne połączenie gęsi, marynowanej białej kapusty i sosu tatarskiego.
Zupa – tradycyjne rozgrzewanie 65,00zł
Bulion z gęsi – tradycyjny, rozgrzewający bulion, którego głęboki smak wzbogacają pyzy ziemniaczane z gęsiną.
Danie główne – kulminacja smaków 79,00zł
Ragout z gęsich żołądków – aromatyczny gulasz, podawany z kopytkami ziołowymi przyrządzonymi według tradycyjnej receptury, doskonale komponującymi się z intensywnym smakiem ragout.
Odkryj z nami smak Święta Marcina w nowej, wykwintnej odsłonie.
Zapraszamy! Tel. 572 002 027